Hanteringen av odöda +3

image7
Innan synundersökningar, nya glasögon och månadslinser (jävla ögon!) hade jag det ganska gott ställt och passade på att beställa hem lite förströelse åt oss.

Två år

Idag är det två år sedan jag träffade Aran och blev kär.

Sist jag pratade med mormor påminde hon mig om att han lovat henne att vi ska gifta oss den 29/7 i Finska kyrkan nästa år. Men saker man säger efter en massa snaps kanske inte gäller, jag vet inte. Verkar ju lite konstigt med Finska kyrkan.

Just nu håller i alla fall pojkvännen på och hjälper någon med rik styvmamma att snabbt lära in hela matte C. Bra betalt får han för det! Själv ska jag till optikern och se om nya glasögonen kommit (som jag förövrigt ångrar djupt, de var inte snälla mot min stackars ekonomi), köpa rödvin och sen hem och välja kläder. Vore gott med sushi ikväll.

Nya tag

Efter ett års velande/eftertanke har jag nu sökt till sjuksköterskeprogrammet. Det är inte ett självklart val, långt ifrån. Men det känns som det är hög tid att bli realistisk och förnuftig. Bli vuxen. Ha ett fast jobb. Kan inte sitta här och vänta på att drömyrket ska komma tassande in genom dörren. Är inte överdrivet känslig för blod eller så (tror jag!), men nätterna efter att jag skickade min ansökan hemsöktes jag av mardrömmar om äckliga sår och äckliga sjukdomar. Haha. Det blir bra det här.

Eventuellt dags att ta tag i skrivandet också. Den här bloggen drabbades ju av ett oförtjänt avbrott innan den ens kommit igång. Det enda skrivandet som utövas nuförtiden är listor över saker att köpa eller göra, inte kreativt alls. Det ska ändras på.