Födelsedag!


Inte min men pojkvännens. Sådana dagar ska äras med något kakaktigt, och istället för tårta blev det muffins. Inte som jag bakat själv, för vi har ju ingen ugn. Men jag dekorerade dem själv åtminstone, och på bilden här ovan framgår det hur "fina" de blev. (Citationstecknet la jag till bara för säkerhetsskull - egentligen är jag ju ganska nöjd, det var ett bra första försök.) Pojkvännen blev i alla fall glad; "Vilka goda muffins du köpt!"

IKEA

image2

Hemma hos mina föräldrar tillbringade jag orimligt många timmar med romaner, bengalisk grammatik och te. Det här skulle kunna vara en välkommen paus i vardagen, en flykt från stressen. Nu var det bara samma gamla arbetslösa leverne fast på annan ort.


Eftersom jag alltså är arbetslös så har jag inga jättesummor att röra mig med, men en tur till IKEA kan man ta ändå. Pojkvännen och jag irrade runt bland allt möblemang och fantiserade om vad vi ska göra med alla kvadratmetrar när vi äntligen skaffar oss ett större bo. Inga nya möbler den här gången dock, däremot nya sängben och några förvaringslådor. Var det inte ungefär igår jag fnös åt "tråkiga vuxna" som gläder sig åt nya stolar eller nya kaffekoppar?