Lördag


Svårt att prata om kommunikation


"Ja, nu tänkte jag att ni ska få berätta för en klasskompis om en situation ni varit med om där det varit problem med kommunikationen." Enkel uppgift. Såna situationer har ju dykt upp ganska tätt den senaste tiden, och är en anledning till att jag släpar runt på en teach yourself bengali-bok i handväskan att läsa på t-banan. Men ingen sån anekdot dök upp när jag öppnade munnen, tyvvärr. Istället föll mitt val på någon menlös händelse som inte var intressant ens medan den pågick. Ingen större katastrof kanske, men såna här saker kan jag gräma mig länge och väl över. Eller i alla fall till jag skriver ner det någonstans. Heh.

Skor






Tvål






Gissa vems!


-Hur mycket skulle det kosta att bleka hela mitt hår?
-Jaså, du är trött på att ha det så här råttfärgat eller?
-Haha... "råttfärgat"?
-Ja, eller, man kan ju känna så när det är ofärgat. Men om du blekte håret skulle du tröttna på det också efter ett tag. Skulle du byta igen då eller??
-Eh... tänkte bara... jag har haft samma hårfärg väldigt länge nu...
-Är det något fel på att alltid ha samma hårfärg då??

Frisörer är jobbigaste sorten! Verkligen. Gick därifrån med nyklippt lugg i alla fall, haha.



Ovan; bästa hemmatröjan matchad med råttfärgat respektive svart hår

Inte så sällskapssjuk

Blev riktigt besviken när jag fick antagningsbrevet och läste att "utbildningen inleds med ett internat. [...]Internatet är obligatoriskt med två övernattningar." Varför, varför? Det måste vara av ren elakhet de anordnar sånt. Eller som en sista bortsortering kanske. Om du inte tycker om att resa bort med människor du precis träffat, ja då klarar du nog inte av att jobba som sjuksköterska heller.

Paket med bok i


Nej, någon sol hann jag ju inte med. Den tropiska värmen övergick i tropiskt oväder samma dag som min ledighet började. Tur då att jag fick en bok i present av pojkvännen. Köpte en bunt pocketböcker på Myrorna sen också. Man klarar nog sig till nästa sommar. Brukar ju vara så.